Sushi ikväll.

Det blev utekväll igår igen, herregud.. Det började med att jag och Sandra skulle mötas på söder och ta en öl eller två. Vi satte oss på Söderhof och tog några öl sen kom min bror och Ubbe in och då blev det några fler.. När dom stängde vid 1 var ingen redo att dra hem så vi drog vidare till 54. Det var proppat med folk och ganska lång kö men min söta lilla Sandra flirtade lite med vakten så vi fick gå före kön, mohaha. När vi kom in bjöd killarna på öl och drinkar, Strawberry daiquiri var favoriten, mumma!

Nej nu ska jag klä på mig för snart kommer killen hit och då ska vi laga Sushi :) Puuuss!

lill-lördag.

Jag stannade hemma igår och hade det jättemysigt i min ensamhet. Kollade på Sex and the city filmen för typ tionde gången, så jävla underbar! Somnade vid typ 2 vilket är ganska tidigt jämfört med resten av veckan..
Imorse gick jag upp vid 12 och städade lite i mitt rum sen åkte jag och mamma till Nacka forum och kikade lite. Fick med mig en svart tröja som jag tänkte använda mer som jacka och sen en löst sittande t-shirt som jag tyckte va så himla bra för den va fin men ändå otroligt chill.

 Nej nu ska jag messa lite folk och kolla vad som händer ikväll. Talk to ya later.


seeeeeg

Har varit jävligt sliten hela dagen så har inte orkat blogga. Vaknade vid halv fyra men låg kvar i sängen och kollade på tv tills det var middag. Efter maten la jag mig i sängen igen tills för bara ett litet tag sen då jag hoppade in i duschen. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Är jävligt trött men Sandra vill att jag ska följa med till Årsta så jag tror nog att det blir så..

Nu ska jag hitta något att ha på mig, hörs sen.

By the way..


KÄRLEK & RESPEKT PEOPLE!
 

Bloggning á la Volkan.

Hej det är Volkan, Saras pojkvän. Sara ligger i sängen och är inte riktigt i tillstånd för att skriva något, haha. Ikväll har hon varit ute med Therese och Nathalie. Dom var på Nivå22, ett ställe som Sara egentligen inte tycker så mycket om men drickan är billig så det var väl ett bra alternativ en dag som denna.

Snart ska jag krypa ner i sängen brevid Sara och mysa lite. Hon lär väl somna men jag ska kolla på Vänner, världens bästa serie! Nä, godnatt på er.

..och sov gott så skriver Sara imorn!

Shopping.

Godmorgon lovers.
Det här får bli ett himlans snabbt inlägg för om 20 min bär det av mot farsta centrum och jag sitter fortfarande i mjukiskläder. Jag ska lämna tillbaka ett par skor och köpa en ansiktstvätt och förhoppningsvis ett par nya jeans! Jag var lite smått upprörd igår men det var nog mest för att jag va röksugen faktiskt, haha. Nej nu måste jag byta kläder och smeta på lite mascara så det inte ser ut som att jag går i sömnen.

Puss och kram!

I'm out.

Åh, är så jävla förbannad just nu!


S L I T E T .

Har varit vaken i flera timmar men bara inte orkat blogga. Igår blev det utgång som planerat. Jag och Sabina började hos Louise med en låda vin innan vi rörde oss in mot söder. Vi drog till Metro där det var "90's", jävligt kul faktiskt, en massa 90-talsmusik och sköna människor. Min älskling amanda och hennes kompisar kom dit någon timme senare och då dansades det tills fötterna blödde. Vid 3 när dom stängde drog jag Louise, Sabina och deras två killkompisar på efterfest hos min granne, det var helt okej men alla var väääldigt trötta så vid ca halv fem begav vi oss hemåt.

Idag vaknade jag klockan 12 av att klockan ringde.. "Fan jag ska ju klippa min kusin!"  Det var bara att kräla upp ur sängen och piggna till för klockan ett kom den vilda lilla 4åringen som jag skulle klippa håret på. Han kom hit med långa blonda lockar och åkte hem med en kort tuff frisyr. Blev väldans nöjd faktiskt.

Ikväll blir det garanterat chillkväll med Sabina men vi får se vad för mys vi hittar på. Nu ska jag ner och sätta på lite potatis och börja med champinionsåsen(?) så maten nästan är klar när mamsen kommer hem från Willys.
Puss så länge!

tröttis ska städa

Det är verkligen helt otroligt vad trött jag är idag, har bara legat här i sängen framför datorn hela dagen..
Nu måste jag piggna till känner jag. Funderar på att gå ner till min bror och städa hans rum, behöver trotts allt lite pengar. Usch va tråkigt men det måste bli gjort..

Talk to ya later bitches

fortfarande tröttis

Jag fastnade framför datan så någon film har det inte blivit. Nu är jag superhungrig så ska snart springa ner till köket och fixa en baguette-macka, mumma! Är verkligen inte taggad på att gå ut ikväll igen men eftersom att jag har lovat en massa människor så har jag väl inget val, snark..

Nej nu väntar en macka! Puss

tröttis

Det blev himla stressigt igår så hann aldrig uppdatera. Det blev bara att dra på sig ett par jeans o vita converse eftersom vi bara tänkte gå och ta en öl. Sen bar det av mot medis men det var väldigt trångt på uteserveringarna, där vi egentligen ville sitta, så vi drog till Söderhof för att ta våran öl. Det blev betydligt mycket mer än bara en öl och sen drog vi vidare till Tempelbar i Gamla stan och där fortsatte alkoholintaget.. Efter lite fyllekäk snubblade jag in genom dörren runt fyra imorse och somnade på dirr!

Nu har jag precis ätit en liten frukost och ska snart krypa ner i sängen igen med någon bra rulle!
Puss och kram sålänge.

just get back up when it knocks you down..

Sitter och lyssnar på Keri Hilson- Knock you down, så jäkla skön låt.. Feelin' good! Jag har precis tagit en lång skön dusch och försöker komma på vad jag ska göra ikväll. Det lutar åt utgång med Sabina (; Då ska jag minsann använda mina nya svarta, höga och inte minst underbara pumps! Till det blir det nog jeans och någon schnygg tröja..

Ska fixa mig lite nu så skriver jag innan jag drar ut!


Beautiful morning

Åh, underbar morgon! När man börjar dagen med pasta sallad och cola kan ingenting gå fel..
Har precis kommit ut ur duschen och ska snart göra mig i ordning och åka till jobbet. Hur vuxen känner jag mig inte nu liksom? haha
Funderar över vad jag ska ha på mig.. Tror att det blir mina ny-insydda jeans, mina vita converse och någon skön vit tröja!

Nej nu är det bara en timme tills jag måste åka, tjingeling på er!


Bira och biljard.

Jag hakade på in till Fridhemsplan och spelade biljard och det var faktiskt jättekul. Jag var den enda av oss tre som inte satte den svarta bollen(?) för tidigt, och för er som inte vet så är det något bra. Duktiga jag, haha. Efter lite biljard och lite öl så drog vi över till ett litet hak på andra sidan gatan och tog några öl till med Sophies kompisar. Jag och Sabina var dock ganska trötta och hungriga så vi gick till Donken och käkade och sen rullade vi hemåt.

Nu är det snart dags för mig att nanna kudden.. Måste vara pigg imorgon när jag ska till mitt nya jobb och lägga upp schema och fylla i papper, vill ju inte att dom ska ångra sig. Hahaha.
Nä, puss och godnatt på er nu. Och jag  skriver en extra liten rad till dig älskling, jag vet att du läser och jag älskar dig.



Vad gör man ikväll då?

Väntar på att segot Sabina ska äta klart och ringa mig så vi kan mötas, ruttnar av att bara sitta hemma.. Hon och Sophie funderade tydligen på att dra och spela biljard (och dricka bärs?) om ett tag .. låter kanske lite lockande att följa med trotts allt.. Nej nu ska jag smörja in mig och klä på mig så jag är klar när Sabina ringer.

Åh! På tal om att klä på sig, typ.. Jag fick en symaskin när jag fyllde år, hur kul som helst! Har redan sytt in en topp och sytt in ett par gamla jeans där nere så dom är stuprör nu. Lovely! Kanske ska dela med mig på bloggen av lite saker jag syr och ändrar osv.. Något att fundera på kanske?


Well well, I'm out! Love S.

We have got some catching up to do..

Det tog sin lilla tid men äntligen har jag fått ett nytt internet! Nu funderar jag på att kanske börja blogga lite igen..

Jag kan ju börja med att säga att jag fyllde 18 nyligen, känns ju så jävla skönt. Det var en underbar kväll med alla mina nära och kära.. eller mja, nästan alla.



På morgonen kom min farmor och åt lunch och tårta




Sen började jag och mami fixa med mat och bål




Vi åt god mat och drack en massa gott




Fick en massa fina presenter, bland annat dessa party-brillor!




Min lustikurre till mamma är på g..




Och tyckte självklart att hon skulle göra det igen, denna gång med en annan present!




Sen var det utgång!




Fick en mumsig födelsedags-drink á la Söderhof av mina älsklingstjejor!




Sen drog vi vidare till Göta källare och skakade rumpan :)

RSS 2.0