"Ur funktion"

Inte bara mitt internet är ur funktion utan hela jag. Har ingen lust att skriva när det inte är från min dator.. Ska försöka tigga till mig ett nytt internet nu i helgen. Håll tummarna tack (:


Som vanligt en söt bild på världens gulligaste kille.


With love, S.

Stressad

Har nationella prov i engelska om 25 min, kul att jag visste om det.. Nu är det bara att springa till bussen  och hoppas på att hinna i tid till provet. Pappas internet funkar i alla fall så vi hörs senare. Love.

Saknar dig Sanna!


GAAAH

Gaaah jag får panik. Mitt internet funkar inte hemma. Är hos Jessica nu. Hoppas på att pappa fixat mitt internet tills imorgon så man kan skriva lite. Puss på er sålänge!

Dålig morgon.

Hey alla pigga och glada. Eller som jag, mindre pigga och glada. Det första jag gjorde imorse när jag gick upp ur sängen var att kliva rakt på min router eller vad den där lilla saken nu heter som jag får mitt internet ifrån. Ja.. så nu är mitt internet ur funktion, mycket smidigt va.. Men får åka och köpa en ny router imorgon eller något. Tills dess bosätter jag mig här hos min pojkvän där det finns fungerande internet! Mycket nöjd.

Talk to ya later.


Lika?


Min bästa vän och syster.

Ehm.. ja..

Hemma från Therese och som ni märkte fungerade icke hennes internet. Men nu är jag extra taggad på att skriva.. haha not! Jag vet fan inte vad jag ska skriva. Kan ju berätta att jag har ätit jättemycket den senaste veckan, vilket brukar vara ett tecken på att jag är ledsen/deppig.. Problemet som återstår är; vad är det jag deppar över? Jag är otroligt glad för att min syster med största sannolikhet kommer vara tillbaka i Sverige inom den närmsta framtiden. Har världens bästa pojkvän som verkligen alltid finns där för mig. Mina vänner tänker jag faktiskt inte heller klaga på även om vi tjaffsat mycket den senaste tiden. Jag vet trotts allt att no matter what så har vi alltid varandra i slutet av dagen. Nä.. jag kanske helt enkelt bara uppskattar mat lite mer än vanligt. Och se där, ett helt inlägg om mat! Haha ja, vad ska man säga.. Enjoy!

090504

Nu ska jag klä på mig och rulla hem till Thessan. Är trött så det ska bli skönt att bara ta det lugnt där ikväll. Ska träffa hennes lillasyster Ida också som jag inte träffat sen hon gick med blöja, haha.. Nej men jag bloggar när jag är där om hennes internet har fixat sig, annars hörs vi ikväll.


Skulle kunna göra en bok med alla söta bilder på min systerson, haha.

With love, S.

Solen, kom fraaam..?

Åh vilket tråkigt väder det är! Idag blir det jeans, svarta konverse och enkel topp. Tråååk.


Söt som socker.

Filmen börjar lida mot sitt slut så snart ska jag sussa kudden (: Ska bli så skönt att somna i en nybäddad säng.. Ja, så duktig var jag idag. Nej nu är pausen slut så jag ska gosa ner mig i sängen igen. Vi hörs imorgon!




With love, S.

Never been kissed.

Efter allt detta provande av dom nya kläderna har jag äntligen fått på mig myskläder. Ska strax ner och hämta lite godis sen ska jag se om det är något kul på tv (: Imorgon är det skola, blä. Men jag antar att det är okej eftersom att jag har frisör hela dagen som vanligt på måndagar. Undrar vad vi ska göra för skojigt imorgon.. Säkert klippa eftersom vi hade färg i tisdags. Jaja, vi får se. Men nu ska jag slita mig ifrån datorn ett tag och bara ta det lugnt. Hörs senare babes.



Rekomenderar "Never been kissed" till er som inte sett den. Den går på 3:an nu klockan nio. Skitbra film!

Så här ser kläderna ut på.



Allt detta kommer från Gina tricot och gick totalt på 525 kronor. Det är väl för jävla bra priser där alltså (:

Shopaholic.

Mötte Sabina i Medis och gick och kollade i affärer längst Götgatsbacken. Det blev en tröja och två kjolar. Måste stoppa alla dessa inpulsköp! Efter det blev det även sushi och mjukglass. Ja, nu är man fattig och får vänta tills nästa månad då nya pengar kommer. Juste, ni får hejja på Chelsea som spelar på typ tisdag för om dom vinner får jag 200 spänn av min pojkvän, mohaha! Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen prova mina nya kläder. Blir nog några bilder att lägga upp då också. Puss så länge.

Terrorist.

Folk är så otroligt sega. Bara för att jag är pigg för en gångs skull så vill ingen vakna och gå ut med mig! Nej, nu ringer jag och terroriserar Sabina lite till.

Talk to ya later.

Bilder på gårdagens inköp.



Inte så bra bilder, bättre kommer vart efter jag använder det (:

-

Hinner inte lägga upp bilderna nu, ska hem till Thessan. Lägger upp dom när jag kommer hem. Puuuuss!

Svin-smiiiittaaa!?

Hey! :)
Jag har haft fullt upp idag, var med mamsen i Sickla köpkvarter och köpte lite kläder och en massa mat från Willys. Fick med mig en väska, ett skärp, en klänning och ett linne. Bilder kommer senare. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar, känner mig helt förstörd idag och hoppas på att det är för att jag ätit för lite. Ett tag trodde jag att det var den där svin-smittan men Pappsen lugnade ner mig något..

Ikväll ska jag träffa Thessan om jag känner mig piggare, tror dock inte att det blir något mer festande denna helg.. Är fortfarande lite sliten sen valborg sådär.. Nä nu ska jag ner och stressa mamma med maten lite!

Later ♥

Sötnöt.


G O D N A T T .


Valborg 2009.


Älskling och jag firar 2 underbara år idag.


Fick den söta lilla nallen som är så otroligt mjuk och gosig.. Halsbandet ser man inte så bra, men det är i alla fall två små hjärtan i silver, ett med diamanter på och ett utan. Det fick jag också av älsklingen. Tack baby för dom fina presenterna men mest för att du gett mig två oförglömliga år. Jag hoppas det blir fler. Älskar dig.

Therese, min allra bästa vän.

Okej, nu har jag vilat några timmar och ätit middag så är lite piggare men har fortfarande huvudvärk och är lite snurrig haha. Gårdagen började i alla fall med att jag mötte Thessan och Sandra i gullmars och åkte till trångsund hem till Sandras kompis. När vi kom dit var det ganska tråkigt och efter bara tio minuter skulle alla dra vidare så det var bara att klä på sig igen och dra. Vi tog pendeln till farsta strand och på vägen ringde min storebror och sa att jag skulle komma på fest i Enskede. Blev skitglad för hans kompisar är så sköna plus att det är typ 200 meter hem till mig. Sandra ville inte följa med så jag och Thessan åkte utan henne. När vi kom dit var det inte så jättemycket folk, men som min bror säger "Där syskona Reutland är händer det!". Och ja, ca 10 minuter efter vi hade kommit dit välde det in folk. Min bror raggade upp ett gäng från parken och jag bjöd dit mina kompisar (: Det blev en riktigt lyckad kväll och är så himla glad att Thessan hade kul också. Lägger upp en massa bilder om 5 minuter!


With love, S.

Jag tänker på dig, det vet du.

Jag är så galet bakis, känner mig fortfarande full sen igår.. Ögonen går i kors och jag kan inte ens stå på benen. Vilken jävla valborg. Berättar sen och lägger upp en massa bilder. Nu måste jag krypa ner i sängen ett tag till. Och Therese baby, ring mig när du ser det här.. blir lite orolig när du inte svarar..

With love, S.

RSS 2.0