Unbelievable.

Nu är jag sådär stolt över mig själv igen. Fast jag har ju faktiskt en anledning eftersom jag äntligen lyckats ändra min profilbild så den gör mitt vackra ansikte rättvisa. Mahaha, ironi är mitt andra namn.

Det blir nog godnatt nu. Ska ju upp om typ 7 timmar och åka till Arlanda :) Kan ju varna er redan nu för det otroligt hysteriska inlägg jag antagligen kommer skriva imorgon precis innan vi ska åka.
Sleep tight.

I'm getting the hang of this thing!

Nu har jag faktiskt helt på egen hand lyckats få tillbaka min profilbild, känner mig lite småduktig här faktiskt. Har bara ett litet problem kvar nu, samma bild (som jag inte vill ha) kommer fram hela tiden trotts att jag bytt. Är det servern som är lite seg eller är det jag som gör något knasigt ingen, hmm..? Får väl försöka igen lite senare.

Måste uppdatera er. MIN SYSTER ÄR HÄR OM MINDRE ÄN 12 TIMMAR!

Och så har vi bild på dagens inköp.


149 kronor på Gina, i like it.

Höll på att glömma bilderna från imorse.




Gjorde jag inte en fin fläta? Still, very proud.

Underbar dag.

Idag har också varit en sån där bra dag. Man vaknade och såg att solen sken, hur underbar känsla va inte det? Gick till skolan vid halv ett och blev klar med ett arbete så fick gå hem igen vid halv tre. Sen åkte jag till stan med Thessan. Jag köpte en t-shirt från gina tricot och en nappflaska till min gudson som det står älskling på, skitsöt!

Nu undrar jag faktiskt, är det någon av er som förstår vad jag menar med att det luktade sommarregn idag? Det regnade ju nämligen lite smått för ett par timmar sen när jag var på väg hem och det va så jävla mysigt för regnet luktar verkligen annorlunda när det är varmt ute. När jag kom hem och berättade om sommarregnet för mamma såg hon ut som ett stort frågetecken. Men fy fan så gott det luktar, det där sommarregnet..

Goodmorning everyone.

Skriver ett snabbt inlägg om hur glad jag är idag, vaknade på helt rätt sida! Imorse, för första gången ever, tankade jag på min telefon via internet. Väldigt stolt. Nej nu måste jag springa. Lägger upp en bild när jag kommer hem på dagens outfit och den himlans snygga inbakade flätan jag just gjorde på mig själv. Ganska så stolt igen.. haha. Puuuusss!

Goodnight babes.

Idag hade jag faktiskt en väldigt mysig dag. Först gick jag till skolan och blev glatt överraskad av att vi bara skulle se en film på svenskan. Sen åkte jag till Scengymnaiset i Skärholmen där Sandra går i skolan. Chillade där med henne ett tag sen åkte vi och mötte min kära pojkvän på hans pappas restaurang som ligger där i krokarna. Vi fick som alltid äta vad vi ville och eftersom vi alla älskar kebab blev det varsin kebabtallrik, åh mums! Vi var kvar där ganska länge och bara tog det lugnt, min älskling har sån rolig släkt så.. haha. Avslutade kvällen här framför min dator med en påse godis, kan inte bli bättre.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig även fast jag inte börjar för än halv ett imorn. Tänkte att det kunde vara skönt att få en god natts sömn för det blir inte så ofta nu för tiden.. Ska bli så skönt imorgon- börjar sent, har bara en lektion och sen har jag lov. Fett jävla skönt säger jag bara! Sov sött nu.


Bilderbilderbilder.


En bild på favorit-ungen såklart!



Min guddotter Moa.



Haha vi alla har väl haft våra fjortistider?



En del av umgänget i skolan.



Min äldsta vän och min pojkväns närmsta vän, cute huh?

Nu ger jag upp.

Nej det blir nog ingen profilbild på ett tag, jag får gottgöra det med att lägga upp massa bilder istället :) Kan börja nu med bilder på lite nära och kära. Pusspuss!

Blir gaaaaaleen..

Jag tänkte snygga till bloggen lite genom att bland annat göra profilbilden större, längre än så hann jag inte.. Bilden blev inte större utan försvann, jippie... Nu har jag spenderat den senaste halvtimmen till att försöka få tillbaka den jävla bilden, men nä, det vill sig inte. Om någon av er kan sånt här så skulle man inte tacka nej till lite hjälp :)


Lördagens outfit, vad tycks?



Det här plus ett par jeans och svarta stövlar.

Söndagar är alltid lika långa.

Idag har jag haft en rejäl vårstädning, kan ju hoppas att våren kommer lite snabbare då ^^ Efter att ha städat i nästan 5 timmar tror jag att jag äntligen ska få lägga mig och kolla på tv, men nej mamma behöver bli klippt. Så det var bara att ta fram frisörväskan och sätta igång. Hon vart faktiskt jättefin och verkade riktigt nöjd så det var kul.

Imorgon är det skola, blä. Men sen har jag ju i alla fall bara tisdagen kvar sen har jag lov :) På onsdag kommer ju min storasyster och hennes son hem på besök från Usa också, jippie!
Lägger upp en bild på lördagens outfit snart, ska bara ladda upp bilderna från kameran. Hörs snart då, puuuss!

Ångest..

Hatar att inte ha pengar på telefonen, nu är min favorittjej ledsen och jag kan inte ens ringa och prata med henne. Kanske är dags att skaffa abonemang igen nu när hemtelefonen blivit spärrad för mobilsamtal.. tack för den pappa. Nej men jag måste faktiskt hitta ett sätt att ringa henne nu. Puss och kram på er, hoppas ni haft en trevligare fredagskväll än vad jag har haft. Mår inte heller så himlans bra nu kan jag säga, men kan berätta imorn när det lagt sig.


Uttråkad och hungrig som ett djur.

Gjorde något test på facebook idag om vad man är för slags person i ett förhållande typ.. Det här va resultatet och det roliga är att vissa delar stämmer väldigt bra.


Being in love isn't enough for you. You crave the highs and lows of a rocky relationship. You love testing your partner and making up after a fight, and you're willing to risk things getting ugly for it.

Look for someone strong and steady who can handle your emotional side. If you date a drama queen like yourself, it might be too much for your relationship to handle.

Result: Dream Girl
You've got it all -- affection, a cool head, a positive attitude, and all that other stuff that guys want their girlfriends to have.

You're light-hearted, fun, romantic and not too sleazy -- a great combination. When you start a relationship, there's a good chance the guy will totally fall for you, whether he intended to or not. Keep up the great attitude and you're sure to be a heartbreaker. (Please just try to be gentle.)


HJÄÄÄÄLP MIIIIG!

Varför blir det fel stil på texten helt plötsligt? Det brukar hända ibland men då brukar det räcka med att bara göra om inlägget men det funkar verkligen inte nu. Någon som kan hjälpa mig lite?


Bara 6 dagar kvar nu :):)


Om sex dagar får jag pussa på världens bästa systerson!


Ett inlägg för er som älskar intriger.

Hej på er allihopa.
Nu måste jag bara berätta hur dåligt jag har skött skolan den här veckan, fy fan! Har inte varit där på hela veckan och inte förra heller, detta betyder att det antagligen inte blir något studiebidrag denna månad eftersom jag redan fått en massa varningar. Förstår inte, varför skolkar jag? Hur lyckas alla andra komma i tid.. eller ja.. komma till skolan överhuvudtaget varje dag? HJÄÄÄÄLP!

Nu sitter jag och kollar på efterlyst.. Kom precis hem efter att ha varit och ätit och fikat lite med Sandra. Världens typ underbaraste grej hände mig nyss.. Ska nog förklara allt från början, gillar ni intriger så är det här något att gotta sig i ;)

Min föredetta bästa killkompis Adam som jag känt i flera år och verkligen alltid kunnat prata om allt med och som alltid funnits där för mig och ja ni fattar.. Han skaffade flickvän för typ 3 månader sen och jag va såklart jätteglad för hans skull, kände dock inte tjejen men han sa att hon va jättegullig, vacker, trevlig och bla bla bla. Eftersom vi var bästa vänner kallade jag alltid honom för bebis&sötnos osv utan att ens tänka på det och det gillade tydligen inte hans brud. Hon messade mig och, ursäkta mig, lekte heeeelt galen. Hon ville inte att jag skulle kalla honom det och sådär så jag sa bara visst det är lugnt, pallade inte tjaffsa om något så onödigt så vi löste det och allt va lugnt. Hjälpte till och med dom att lösa sina jävla problem fast att jag aldrig träffat bruden.
Några veckor efter det här la en annan kompis till mig upp en bild på Facebook där jag sitter i Adams knä, vilket inte är speciellt konstigt för mig.. Visst att jag inte vill att vem som helst sitter i min killes knä men jag vet vilka som är hans nära kompisar och då bryr jag mig inte. Men det gjorde hans tjej, nu ville hon inte att jag och Adam skulle ses mer eller prata vilket jag sa att hon i princip kunde köra upp i röven. Jag och Adam typ träffades i smyg på helgerna och festade och så. Sen helt plötsligt börjar psykosen(hans tjej) skicka sms och säga att jag inte ska träffa han mer och att han sagt att han kan sluta prata med mig och träffa mig.
Vid det här laget var jag jävligt trött på hennes tjat så jag bad henne dra åt helvette och sa att hon kunde hälsa Adam detsamma. Han har inte hört av sig sen dess och ens bett om ursäkt för att det blivit så här. Det finns bara ett ord för sånna människor och det är svikare så jag är glad att det blev såhär, vill inte ha falska vänner i mitt liv.
Men nu ska jag iaf komma till saken. Idag träffade jag på den här bruden på tunnelbanan så jag gick fram till henne och frågade för säkerhets skull vad hon hette, det var rätt tjej. Men grejen va att den här tjejen va inte så vacker som jag hade hört, vill inte ta detaljer ifall folk tar det fel men om jag säger såhär: min röv ser bättre ut. Så, till att börjar med va hon ful som stryk. Hennes argument för varför hon förstört mellan mig och Adam va bara helt pinsamt dåliga och hahaha det bästa av allt är att hon va så jävla kaxig i telefonen men när man träffade henne vågade hon inte säga ett skit. Pinsam människa. Men som man säger, skit ska skit ha!


För er so
m orkade läsa klart, har jag rätt eller fel i att tycka Adam är en svikare och att hans tjej är pinsam?

Usch för vädret.

Hello you.

Har inte skrivit så mycket på senaste, har inte haft så mycket att berätta.. Känns onödigt att skriva bara för att så jag  uppdaterar när jag har något intressant att skriva istället. Idag var jag och lämnade tillbaka en jacka som jag köpte förra veckan. Vill typ fortfarande ha kvar den men jag kommer liksom inte använda den.. Det är en sån där man bara vill ha hängandes i garderoben för att den är så himla underbar. Men men jag hittar något annat fint som jag faktiskt kan använda. Nu ska jag gå ner och äta spagetti och köttfärssås, det luktar mums i hela huset! Puss och kram på er.

Bilder från igår babes.


Issa&Jessie





mössan&jag.

issa och en full pelle.

Godmorgon alla pigga och glada.

Lyckades aldrig riktigt komma upp till skolan igår men vid 10 tog jag mig upp för att åka och möta Jessica och Issa. Vi köpte dricka och nya ciggaretter sen gick vi hem till Jessica och tog det lugnt i några timmar. Efter det kom min älskling Sandra dit och Jessica & Issa åkte iväg för att lämna Jessicas son hos barnvakten. När dom kom tillbaka gick vi alla och köpte pizza och sen åt vi och krökade. Vid 9-tiden åkte vi till Stadshagen, en liten lägenhet men det va mysigt. Innan vi drog hem åkte vi förbi Trafiket i gullmarsplan och köpte mat, vad skulle man göra utan fyllekäk? Sen mötte jag min pojkvän hemma vid mig och gick in och hade mys i några timmar. Lägger upp lite bilder från igår :)


Myspys.

Dorothy hills, så hette den konstiga film vi precis såg klart. Dock inte helt oväntat, skräckfilmer brukar ofta vara lite små B sådär..  Nu har jag i alla fall planer för imorgon. Det blir att förkröka hos Jessica med Issa och Sandra sen vidare på fest i stadshagen, soft! Nu ska jag myspysa med min älskling.

Puss och kram bitches.

Home sweet home.

Äntligen hemma igen efter denna låååånga tråååkiga torsdag. Eftermiddagen va i alla fall bättre än förmiddagen.. Min sötnos Sandra kom förbi runt 2 så jag tvättade och stylade hennes hår :) Då fick jag föresten en efterlängtad ciggarett, tack baby. Sen var det lite segt faktiskt, men jag överlevde och kom hem för 1,5 timme sen och slänge mig över middagen. Det blev kyckling, potatis, grekisk sallad och vitlökssås. Mums! Nu ska jag snart iväg och möta killen vid bussen sen ska vi kolla klart på en skräckis vi började kolla på i tisdags. Ni får en liten recension på den sen.. Nu ska ni få en liten bild på hur jag såg ut idag. Hade lite bråttom imorse därav det påkladdade sminket.. haha.. PUSS!



En snabbis på lunchen.

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma och äter lunch, ska vara tillbaka på salongen om 20 min så det får bli ett himlans snabbt inlägg. Dum som jag är trodde jag att jag skulle kunna sluta röka idag så köpte inga cigg igår.. väldigt korkat för nu sitter jag här röksugen som ett djur och hinner inte ens gå och köpa ett paket av mina kära Camel blue.
Nej nu måste jag springa, puss!

Hemma igen.

Nu är jag tillbaka från den lilla promenaden. Njöt av en ciggarett tillsammans med lite skvaller från Sandra sådär.. Nu sitter jag och äter nachos med salsa och gräddfil och tittar lite smått på "Vårt bröllop i era händer", tycker det är lite mysigt med bröllopsprogram av någon anledning. Nu måste jag borsta tänderna och hoppa ner i sängen annars kommer jag väl aldrig upp imorn.

Sleep tight you guys.

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

Usch, imorgon ska jag på praktik och jag har verkligen ingen lust alls. För er som inte vet utbildar jag mig till frisör på ett gymnasium här i stockholm. Jätteroligt men jag bara hatar torsdagar! Jag vet faktiskt egentligen inte varför för det är ganska roligt, får alltid klippa någon och schamponera folk och sådär. Brukar få massa fina produkter också, vilket inte är helt fel! Förra veckan fick jag ett schampo och ett balsam från Schwarzkopf som va hur bra som helst. Men ja, jag vet inte varför jag inte tycker om att vara där.. för lång tid ifrån datan kanske? haha..

Snart ska jag i alla fall ut och möta min gullunge Sandra på en cigg. Meningen är att jag ska sluta röka men det går faktiskt inte så jättebra.. Men jag ska klara det, kanske inte idag eller imorgon men för eller senare ska jag bli en sån där rökfri en! Nu måste jag skynda mig in i duschen, skriver innan jag ska sova. <3

Sugen på glass..

Hej på er underbaringar.
Jag kom precis att tänka på att jag inte berättat så mycket om mig själv, so here we go! Jag är nog framför allt en väldigt social tjej. Jag älskar att festa, umgås och träffa nya människor. Älskar att skratta och självklart att få folk att skratta (vem gör inte det?).. Kan nog vara lite av ett barn då och då, men enligt min åsikt finns det inget tråkigare än en tonåring som försöker vara vuxen. Visst att man kan behöva visa en mogen sida då och då men man ska vara barn så länge man kan, punkt slut! Nu kanske ni har fått en liten aning om vem jag är, men är ni förtfarande nyfikna får ni helt enkelt kika in igen ;)

Måste bara påpeka vilket underbart väder det är ute! Om jag orkar ut igen innan solen gått ner så blir det glass för min del. Hörs sen, love.

I'm back on track.

Två timmar och en massa prat senare är allt bra igen. Att man kommer av sig lite kan hända vem som helst, eller hur? Nu har i alla fall älsklingen åkt hem så snart ska jag väl ta och sova så man orkar upp till skolan imorn. En tjej måste ju få sin skönhetssömn, ni vet.. Först blir det att glo på reprisen av big brother, rena sömnpillret!


Sov sött nu.

-

Nu känns ingenting lika bra längre.

Älsklingen min.

Blev precis överraskad av att min pojkvän stog utanför min dörr, inte helt fel att ha sällskap en kall och tråkig tisdags-eftermiddag. Tror nog att jag ska lyxa till det och gå och köpa lite godis idag, haha.. som alltid. Sen blir det att krypa ner brevid min älskling och njuta av en heeeel kväll med tv-tittande.










Talk to you later.

god morgon?

Mja, en hyffsad god morgon.. Gick upp vid 9 helt utan anledning eftersom jag ändå börjar skolan halv ett idag, men det var skönt att hinna ta ett varmt bad innan man ger sig ut i det dåliga vädret :) Ska dricka upp mitt glas med favoritdrycken oboy sen är det dags att rulla ner till bussen.

Kyssar till min kära och kramar till er andra.

nu kan det inte bli bättre.

Min älskade syster Sanna kommer hem på besök från usa den 1 april och jag har precis insett att mitt påsklov ligger under dom tre veckorna hon är här. men inte nog med det, jag har påsklov i två veckor.. så jävla underbart! Ska spendera dag och natt med mina två favoritmänniskor, det kan inte bli bättre. 




Nu ska jag åka in mot stan och möta några babes på en fika. Måste fräsha upp mig lite nu, puss och kram!

tur att jag har en bra dag.

hade jag haft en dålig dag hade jag nog aldrig skaffat en blogg, men eftersom att jag hade en sån väldans bra dag så ja.. välkommen babes! för att ni ska få ett litet smakprov på mitt liv så kommer några bilder på vänner, pojkvän och syster med bebis.

jag och min babe   min sandra              

RSS 2.0