There's nothing as beautiful as you.

Har inte direkt haft en lugn stund sedan min syster åkte så nu när jag bara sitter här känner jag hur mycket jag verkligen saknar henne.. När jag åker ifrån henne i Usa brukar det inte vara såhär, på något sett blev det värre att säga hejdå när hon varit här. Det va bara så jävla underbart att ha henne och lilla Godisen hemma..



Vill sova nu. Godnatt.

090429

Godmorgon (:
Sitter hemma hos Thessan och kollar på tv. Ska snart hjälpa henne och packa eftersom hon flyttar imorgon. På tal om imorgon så är det ju valborg. Jag ska börja kvällen med min pojkvän eftersom vi firar 2 år då (:  Ska väl kolla på någon brasa och dricka lite. Sen ska jag möta upp några tjejkompisar och festa! Vad har ni för planer?
Haha, nu fick Thessan precis ett väldigt trevligt telefonsamtal men det ska jag inte avslöja något om.. Mohaha. Vi hörs sen.

With love, S.

Sliten..


Dagens outfit.
Linne- Gina tricot
Leggins- HM
+ glittrig väska- Forever 21

Bye love.

Nu har min älskade syster åkt :'( Det va jävligt jobbigt att säga hejdå men hon lovade att vi skulle ses snart igen. Vilket betyder att vi ska tjata på mamma och pappa så dom betalar en resa för mig dit i sommar (: Om det blir av, vilket jag är typ 99% säker på att det blir, så är jag i Californien om mindre än 2 månader! 



 Jag och älskligen har precis ätit frukost, duschat och myst lite. Ska snart klä på mig och lägga på lite smink, sen dra till skolan. Längtar efter att få träffa Thessan efter skolan och prata av mig lite.. Om solen tittar fram kanske det till och med blir en mjukglass med strössel, mahaha.

Nej, nu måste jag göra mig klar för skolan. Men.. what to wear? Lägger upp en bild sen på vad det blev.

It ain't over until it's over.

Imorgon åker min syster hem :( Vet inte hur jag ska klara mig utan henne och lillkillen.. Har varit så jävla glad den senaste tiden när dom har varit här och nu kommer jag bara bli fett deppig. Det är tur att man har sina vänner och sin pojkvän. Jag ska i alla fall gå upp 05.30 imorgon för att hinna pussa på skitungen i en halvtimme innan dom åker iväg till flygplatsen. Sen ska jag väl gråta lite floder och försöka sova ett tag till eftersom jag inte börjar för än 1 imorgon.







Det ska i alla fall bli ganska roligt i skolan, vi ska färga/slinga varandra igen :) Ska färga Nettans utväxt sen ska hon göra mer slingor på mig om vi hinner.. Efter skolan ska jag träffa Therese, vi ska ta en promenad i det förhoppningsvis fina vädret (: Men nu ska jag mysa med älsklingen som väntar snällt här brevid mig! Sov gott nu.

















Thessan och jag i vintras ♥


Att vakna upp vid din sida.


Några bilder från helgen.


Update.

Har inte haft varken orken eller lusten att skriva på ett bra tag men nu känner jag mig bättre än någonsin och är back on track. Dom senaste dagarna har det varit massa strul med kompisar hit och dit så jag har varit lite små deppig men nu skiter jag helt enkelt i det. Jag har vänner så det räcker så dom som ska vara bitchiga och ha attityd mot mig kan jag inte säga att jag behöver i mitt liv. Jag har alltid varit en sån person som älskar att vara många, umgås flera stycken, och jag trodde att alla va så. Men tydligen har jag haft fel, folk är så osäkra på sig själva att dom måste ha en favorit, en person dom gör allt med. Personligen tycker jag bara att det är tråkigt och det påminner mig om när jag gick i typ lågstadiet men ja.. nog om det.

Idag var jag på 1-års kalas med min syster och hennes son. Vi åt god mat och jordgubbstårta, smaskens alltså! Efter det var tanken att vi skulle åka och kolla i affärer men allt hade redan stängt så vi begav oss hemåt. Vi käkade thai till middag sen åkte jag och mötte Sabina. Hon och jag promenerade, åt godis och snackade en jävla massa skit. Kan inte bli bättre, haha.

Imorgon ska jag till skolan, har frisör hela dagen så det känns ganska okej. Efter skolan skulle jag egentligen möta Thessan men kom på för ett tag sen att imorgon är sista dagen med min syster så ska nog spendera den med henne. Therese baby, om du ser det här så får vi ses på tisdag istället :)
Nä, nu ska jag lägga upp lite bilder från helgen, kolla lite på tv & sen sussa.

With love, S.

This is where I wanna be.


Big no.

Det är för mycket tankar som snurrar i mitt huvud för att jag ens ska orka samla ihop till ett inlägg.


With love, S.

Bort bort bort bort.

Vissa människor är bara för mycket.


Cause I've got you babe.

Hej på er, 15 timmar senare... Men bättre sent än aldrig, right?

Nationella provet imorse gick ganska bra faktiskt. Det var muntligt prov i Engelska och det är faktiskt ett av mina bättre ämnen så det va skönt. Efter det färgade jag Chanettes hår och sen gick vi och åt lunch (:
Vid 2 skulle jag till praktiken, inte så roligt men eftersom jag bara skulle vara där 4 timmar kändes det helt okej. Jag fick klippa en väninna till min praktik-kärring så det var roligt. Fick 50 spänn, inte illa, hahah! Men i slutet av dagen fick jag faktiskt en inpackning av kärringen så det va värt några timmar av uttråkning. Har gått och planerat att köpa ett ganska länge men det har inte blivit av så jag var bara glad att spara dom där 189 kronorna (: Jag ska prova hur inpackningen är imorgon så kan jag berätta och lägga upp bild och namn för det kommer jag inte ihåg. Och jag ska vara frisör.. Hur ska detta sluta?

Efter praktiken och middagen mötte jag i alla fall Sandra och hennes kompis Christoffer. Eller hette han så..? Anyway.. Dom käkade på grillen sen gick vi och mötte deras kompis Ashi (stavning?). Vi chillade runt lite i årsta sen begav jag mig hemåt. Jag har trotts allt skriftliga delen av nationella imorgon, urkeliburk. Ni får ta och hålla tummarna för mig imorgon mellan halv nio och typ.. tolv? Nej men på tal om att det är prov imorgon är det ju för fasen dags för mig att sova och ladda om hjärnan lite. God natt och sov så gott gullet.

With love, S.


-

Det blir ett superkort inlägg för jag är mitt uppe i en galet stressad morgon. Har nationella prov i engelska om 35 minuter, gaaah... Nää, puss på er!

Wish me good luck.


Tappat suget.

Känner mig inte alls sugen på att blogga för tillfället. Hoppas på att jag är på humör imorgon för ikväll tänker jag faktiskt inte tvinga fram något tråkigt inlägg. Nej, det får bli godnatt.

Sleep tight. With love, S.

En lång natt.

Nu har jag faktiskt en bra förklaring till varför jag inte bloggade något mer igår kväll. Min syster skulle ut och träffa en kompis så jag och pappa var barnvakt till hennes son. Vid 10 vaknade han och ville komma upp och kramas lite. Så jag tog upp honom och stog och kelade tills han somnade om och skulle sen lägga ner honom i sängen igen. Men nej, han ville inte sova ensam utan vaknade så fort jag släppte honom. Försökte ett par gånger men tillslut var det bara att krypa ner i syrrans säng med den lilla ungen. Det blev en ganska lång natt med tanke på att den där lilla ett-åringen tar mer plats än en sumo-brottare.. Jag förstår inte.

Nu har jag i alla fall precis vaknat, ätit lite frukost och tagit en lång skön dusch. Det blev för övrigt ingen skola idag, va alldeles för trött -.- Om ett tag ska jag och min syster ta en promenad, ja vi ska gå, till globen och kolla lite i affärer och så. Efter det ska jag nog åka till Södersjukhuset och hälsa på min lilla sjukling Sandra. Får hoppas på att det inte är något allvarligt.

Men nu är det dags att klä på sig. Tar en bild på outfit och nyfärgat hår när jag är klar (:
Love S.


Gaaaah

Riktigt dålig uppdatering dom senaste dagarna, sorry..
Idag har jag i alla fall varit i skolan och gjort fler blonda slingor. Jag tycker det blev ganska bra faktiskt. Lägger upp en bild sen så får ni säga vad ni tycker (:

Snart ska jag försöka få min lata pojkvän att möta mig. Hoppas på att kunna flirta till mig lite godis och cigg. Är nämligen väldigt sugen på godis och totalt out of cigarettes!

Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare med bilder och allt. Puss på eeeer!


Tillbaka från promenaden.

Ligger i sängen med älsklingen. Jag bloggar, han kollar på tv. Allt är i sin ordning.

Har inte så mycket att berätta så istället för att skriva ett meningslöst inlägg säger jag G o d n a t t 

-

Tjingeling allihopa!
Har käkat, duschat och fixat mig lite nu.. Ska snart åka och möta en kompis på en cigg och en liten promenad.

Åh juste! Imorgon ska jag göra fler blonda slingor (: Så jävla bra att gå i frisörskola, får gratis färgningar. Mohaha.. Näe nu är det dags att rulla.

Love S.


Låååång dag.

Hi sweet.
Idag har varit en galet lång dag. Gick upp 7 för att hinna i tid till skolan, började vid 9 och skulle haft lektion till 12 sen lunch till ett och sen en ny lektion. Istället vi fick sluta den första lektionen vid halv 11 vilket resulterade i 2,5 timmes håltimme. Det kan tänkas skönt, men nej. Tiden gick så gaaalet långsamt så när klockan äntligen blivit ett ville jag bara hem men hade fortfarande 3 timmar kvar. Hm.. Det här blir ett ganska tråkigt inlägg.. Skitsamma helt enkelt, jag överlevde ju!

Fick en underbar nyhet idag. Som några av er vet bor min syster i Usa, hon flyttade dit för ca 8 år sedan då hon träffade sin nuvarande man. Nu är hon på besök hos oss i Sverige men skulle egentligen åkt hem imorgon.. Meeen.. Hon stannar en vecka extra! So happy!

Nu ska jag ner och käka spansk omelett, y u m m i e! Talk to ya'll later.


Nyduschad och redo för sängen.

Att jag aldrig kan komma i säng i tid.. Även fast jag inte är trött tänker jag tvinga ner mig själv i sängen nu. Måste få lite skönhetssömn i alla fall (: Vi hörs imorgon babes. Får se om jag hinner uppdatera någon innan skolan.. Men.. Sov gott!

Love S.


It's all about the money.

Hey babes!
Nu har jag precis skickat in en jobbansökan till Ica. Fick något ryck och insåg att jag måste skaffa ett jobb om jag ska kunna åka och hälsa på min syster i sommar igen. Mina föräldrar har betalat så många resor dit så dom tycker att jag får skaffa ett jobb nu och försöka hjälpa till med lite pengar själv. Och ja, det är precis vad jag ska göra. Kollade kalendern på min mobil och insåg att det bara är 48 dagar kvar tills sommarlovet, fyrtioåtta dagar!?!? Det är helt sjukt. Här ska tjänas pengar. California, here I come!

You are so welcome.

Blir tvungen att slänga in ett till inlägg för jag såg precis att jag hade besöksrekord igår och är uppe i nästan lika många idag. Kul o se att folk verkar komma tillbaka :)

Love S.

Jag har då inte åldrats en dag!

Hahaha, jag hittade precis en gammal bild från typ 7:an och jag måste bara dela med mig! Alltså, kolla på mig!? Ser exakt likadan ut som nu. Har fan samma tröja som jag har på min profil bild. Ända skillnaden är att jag har lite ljusare hår nu och kanske inte riiiiktigt skulle leka sådär sexig i dagens läge xD Ganska konstigt ändå. Jag brukar tröttna på kläder efter typ en vecka men den här tröjan har hängt med riktigt länge..


What a lovely day.

Nu är jag tillbaka från promenaden. Eller ja, det blev inte så mycket promenerande.. mer sitta på en bänk och prata. Men i alla fall (: Snart ska jag gå ner och göra lite varm choklad sen lägga mig och mysa framför tv:n. Måste ladda inför skolan imorgon, haha.



Nä, vi höres lite senare.

Min äldsta vän.

Ååååh, middagen va så sjukt god.. Matorgasm här alltså! Nu ska jag smälta maten lite och sen dra ut och möta Amanda på en cigg. Det va ett tag sen jag träffade henne så vi har massa att prata om (:



Write you later.

KÄRLEK.








Grillat is the shit.

Nu är jag hemma igen. Trodde det skulle vara lite småkyligt ute men det var ju jätteskönt! Åt en mjukglass med tuttifrutti-strössel på, mums mums. På tal om att äta så längtar jag redan efter middag, mamma ska grilla flintastek och det är verkligen det godaste som finns!

Lite små ångest att det är söndag idag, det betyder skola imorgon.. Men jag har i och för sig bara frisör lektioner imorgon så det är ganska kul. Det jobbiga är bara att ta sig upp på morgonen.. Jaja nog om det. Tänkte strax lägga upp några bilder från igår på min pojkvän när han leker med min systerson, skitsöta! Ska bara hämta pappas kamera och lägga över bilderna till datan så kommer dom upp här snart. Puss så länge.

Bilder på mig och busungen från i veckan.


Mjukglass med strössel it is!

Ska snart åka och möta thessan och ta en liten promenad men först ska jag åka och möta pojkvännen och få ett paket cigg. Underbara människa. Tror jag ska köpa en mjukglass med strössel, låter frestande (: Nej nu ska jag lägga på lite mascara, leka lite med lillkillen, sen dra ut. Puss och kram på er, hörs när jag kommer hem.

Love S.

Ingen rubrik.

Goodmorning love.
Vaknade för några timmar sen men har fortfarande inte kommit ur myskläderna.. Kanske börjar bli dags att göra sig i ordning så man kommer ut nåt idag men tror jag börjar bli sjuk, känner mig galet seg. Jaja, det är bara att rycka upp sig!

Later.

03:11:48

Nu har jag precis kommit hem. Va och mötte älsklingen och tog med honom hem, mihihi (: Är lite mindre deppig nu när jag har honom här.. Nu ska vi ha det myyyyys! Lägger upp en bild på hur jag sett ut ikväll(helt förstörd utan smink i myskläder med andra ord) haha.



Puss och godnatt på er lovers.



Ni har varsin halva av mitt hjärta.

Miss lonely.



Ibland känner man sig så jävla ensam, som om ingen skulle märka om man försvann. Och även om man vet att det inte är sant, så kan man inte låta bli att tänka tanken..

Fårskalle.

Ibland undrar jag om folk har brännskador på hjärnan. Jag menar, man kan väl inte födas sådär socialt inkompetent?

"Japanese cherry blossom"

Är nyduschad och insmörjd med älsklingskrämen från Bath & Body Works. Ska snart leta upp några schnygga kläder tills ikväll sen lägga på lite smink. Vet faktiskt fortfarande inte hur kvällen kommer se ut.. Hoppas i alla fall på att något roligt händer!

Skrev för några dagar sedan att jag undrar vilka ni är som läser men fick inte så många svar så kom igen, nu visa er (:

Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning. Vi hörs om ett tag.








Love S.


Hungrig som en varg.

Nu har jag och Volkan varit i parken med lilla godisen (: Om 40 minuter ska jag äta sen hoppa in i duschen och göra mig i ordning för vad som nu händer ikväll. Jessica och hennes kille kunde inte följa med och bowla så får se om det blir av.. Annars ska jag nog försöka hitta på något med min syster i alla fall eftersom hon åker hem till Usa på tisdag :( Skriver mer efter maten när jag vet vad jag ska göra denna lördagkväll! Vad ska ni göra ikväll?

Love S.

Seeegt

Godmorgon babes. Vaknade för någon timme sen, skönt att få sova ut. Nu ligger jag och killen och kollar lite på tv och pratar om ikväll. Tror att vi ska åka och bowla med min syster, bror, Jessica och hennes kille. Är helt seg i huvet just nu så skriver senare. Puss påre!

En bild säger mer än tusen ord..


-

Ikväll är det jag och ölen.


Det är inte ens okej längre.

Man kan inte lita på någon. Nummer ett i mitt liv är min familj. Nummer två är min pojkvän. Nummer tre skulle ha varit mina vänner men dom blandas nu ut med resten av det falska folket någonstans bland tiotalen. Tack så mycket, verkligen. Ett stort tack!

före&efter.


Före.
 

Efter.
  

Stressad familj.

Alla gapar och skriker om att jag ska komma ner och äta middag så lägger upp bilderna efter maten istället, haha.


Fett nöjd!

Hello you.
Idag va jag ju som sagt i skolan. Segt men roligt att slinga syrrans hår :) Både hon och jag blev nöjda med resultatet och mina lärare tyckte det va super. Jippie! Ska absolut lägga upp bilder, dom kommer om typ 10 min (:
Snart ska jag äta middag. Mamma har lagat kyckling, bearneisås(?), potatis och sallad.. mumsigt värre! Ikväll ska jag antingen festa med Sandra och dom eller så ska jag försöka smita ut med min syster och ta några öl. Lägger upp bilderna om två så hörs vi sen! Pusseliluss.

Skola idag då..

Jag är så galet trött, det är inte mänskligt. Börjar bli sjuk också så är helt öm i kroppen och halsen svider, roligt roligt.. Måste göra mig klar nu, ska åka om typ 20 minuter och jag har fortfarande en handduk lindad som en turban runt huvet (: Vi hörs efter skoldagen.

Love S.

Behöver sömn.

Nu är det verkligen dags för mig att sova, ska upp halv 7 imorgon och det kommer inte bli lätt kan jag säga.. Men det är i alla fall fredag imorgon, underbart!
Godnatt&sovgott babes.


Vem är du? (:

Har tänkt på en sak, det är inte jättemånga som läser min blogg, men några.. Och jag undrar liksom vilka ni är. Ni får sluta vara så smygiga (: Ni kan väl skriva en kommentar, anonyma om ni vill men hur gamla ni är, var ni bor, om ni bara råkade kika in eller om ni läser bloggen ofta och i så fall varför/varför inte? :)


Love S.

Bilder från igår.

Tänkte lägga upp några bilder från igår också. Men först måste jag påpeka att dom bilderna jag nyss la upp blev lite konstiga i det formatet dom är i så inspektera inte för noga ;)

Åka tunnelbana, äta kinamat och ta en smultronkaka till efterrätt va väldigt populärt (:


       

Enjoy.

Här är bilderna från i fredags, bara sex dagar sena.. Men bättre sent än aldrig, right? Lite tråkigt att jag glömde ta med kameran när vi drog ut, men men det får bli nästa gång :)


         


Pictures!

Äntligen ska jag lägga upp bilder från när jag va ute med Sabina :) Håller på att ladda över dom från kameran till datan så hang on!

Kass uppdatering, igen..

Det blev ingen praktik idag, jag va för jävla trött när jag vaknade imorse haha. Istället sov jag till 1, gick upp och åt en liten frukost och lekte lite med lillen. Medans han sov middag åkte jag och träffade min pojkvän som bjöd på lunch, myspys alltså! :)  Sen gick vi hem till honom och spelade spel & nu sitter jag hemma och berättar om min dag för er. Ska snart skriva en filmrecension som jag måste lämna in till min svensklärare imorn, blä. Men något som blir kul imorgon är att min syster ska följa med mig till skolan så ska jag göra folieslingor på henne. Ska faktiskt bli lite roligt att komma till skolan imorn och träffa tjejerna, har inte träffat någon av dom på hela lovet.. Nu måste jag sätta igång med recensionen. Skriver när jag är klar. Puss så länge!


Ångest..

Nä.. Idag har jag inte orkat skriva. Dels för att jag har varit väldigt upptagen och dels för att jag är sjukt depprimerad över att börja skolan imorgon. Hur ska jag orka gå upp klockan 7? Det är liksom 5 timmar för tidigt...
Nej idag är ingen bra dag. Ska vara tyst innan jag smittar er med mitt dåliga humör. Lägger istället in en bild på min underbara systerson som togs i veckan, så hörs vi imorgon. Imorgon kommer även min kamera vara färdigladdad så då blir det bilder från helgen :) Puss och kram på er!



Love S.

Seni seviyorum, älskling.

Jag måste bara skriva ett inlägg om hur jävla underbar min pojkvän är. Har inte berättat så mycket om honom så det kanske är dags.. Hans namn är Volkan, han är 19 år och bor precis som mig i stockholm. I mina ögon är han den finaste killen en tjej kan tänka sig, både på insidan och utsidan. Har nog tagit honom lite förgivet tidigare men dom senaste dagarna har jag verkligen insett att han är en på miljonen. Den här killen ställer verkligen upp i vått och torrt, 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan. Oavsett hur arg eller ledsen jag är kan han alltid få ett leénde att sprida sig på mina läppar. Och oavsett hur rädd jag är behöver jag bara hans armar runt mig för att känna mig tryggare än någonsin förut. Den 1 Maj 2007 är och förblir en av dom bästa dagarna i mitt liv. Volkan- Min ängel, mitt hjärta, en del av mitt liv.



I'm jealous of every girl that has ever hugged you
Because for one moment
They had my whole world in their arms

Godkväll mina vänner.
Kom hem för typ två timmar sen och fick se att min bikini kommit, sprang direkt till Ica och hämtade ut den. Den kändes lite liten men det funkar :) Lägger upp bild på den senare. Efter det åt jag middag med familjen sen klippte jag min bror. Det blev en rejäl uppfriskning på honom kan jag säga. Ska fråga honom sen om jag får lägga upp före och efter bild på honom så kan ni få se hur det blev. Jag ska åka och möta Sabina om en stund och hämta min kamera, äntligen! Senare tror jag att jag ska hitta på något med min syster, får se hur det blir men det skulle vara roligt. Måste byta kläder nu, har hår överallt haha. Hörs senare babes!

Love S.

Ingen rubrik.

Nu sitter jag hemma hos Thessan, har hjälpt henne snygga till sin blogg litegranna.. Ska åka hem om ett tag och äta middag med familjen, har inte träffat dom på typ två dagar. Jag vaknar sent och kommer hem sent och dom vaknar tidigt och sover tidigt. Nej jag har uppenbarligen inte så mycket roligt att berätta idag.. Det händer säkert något roligare mot kvällen som jag kan berätta för er :) Skriver när jag kommer hem.

Love S.

Goodmorning sunshine.

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag vaknade i alla fall precis så jag har fått en ganska bra sömn. Medans jag skriver ett litet inlägg funderar jag på vad jag är sugen på att äta.. Kanske en liten sallad eller några ostmackor med paprika på? Ska äta och ta det lite lugnt framför tv:n så hörs vi om ett tag. Puss påre!

Kött-bikini någon?

Iyi geceler! - turkiska för godnatt :)

Nu har jag kommit hem, älsklingen är med mig som vanligt.. Vi ska bara titta på film och ha det mysigt. Börjar skolan igen på torsdag så man får ju passa på. Ska försöka möta Sabina imorn också, den jäkeln har fortfarande min kamera och jag får panik! Lovar att vara extra flitig på att ta och lägga upp bilder när jag får tillbaka den! Nu ska jag återgå till min baby. Talk to ya'll tomorrow.

Måste bara påpeka att Volkan just nu kollar på något helt sjukt program på Ztv. En brud i "kött-bikini" springer in i en typ bur full av hundar och låter dom äta den så kallade bikinin från hennes kropp.. Underhållande eller helt jävla psyko program?

Love S.

Gör alla ett stort misstag i sitt liv?

Som jag sa igår behöver jag lite råd..  Ska försöka göra en lång historia kort nu, haha.
För typ 4 månader sen skaffade min bästa killkompis flickvän. Hon gillade inte att han och jag umgicks så han sa i princip upp vänskapen med mig för en månad sen. Igår fick jag massa sms av honom om att han saknade mig och bla bla bla... Tänkte att han bara "kom tillbaka till mig" för att dom hade gjort slut så jag frågade hans tjej om dom fortfarande va tillsammans och det är dom tydligen. Alltså kanske han faktiskt menar att han saknar mig på riktigt. Men gör det allting okej? Han sa att alla gör ett stort misstag i sitt liv och det här var hans, ligger det någon sanning i det kanske? Pratade med honom igår och han sa att om hans tjej inte accepterar våran vänskap får hon göra slut med honom. Så, vad gör jag nu? Kan våran vänskap någonsin bli densamma?


Hoppas att ni har några bra råd och erfarenheter. Ska spela kort med Thessan nu. Talk to ya later.
Love S.

Blääääää

Har en dålig dag så skriver sen. Hoppas ni mår bättre än jag.. Ha en bra dag i alla fall så hörs vi senare <3

Festa med Sandra ikväll.

Okey people.. Ikväll blir det att festa med Sandra. Va ett tag sen jag träffade henne så det ska bli roligt. Ska tydligen till Norra sköndal och träffa lite människor sen kanske vi drar vidare till flaten lite senare i alla fall.. Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig för kläder :O:O Skriver innan jag drar om jag hinner! Puss på er sålänge. Ha en superbra kväll! Vad ska ni göra föresten?


Grillning ikväll kanske?

Äntligen hemma från en lång dag på stan. Eller så känns det i alla fall.. Vi tog tunnelbanan till Gamla stan sen gick vi där i från till hötorget och ner mot kungsträdgården. Det va mysigt i solen men tröttsamt med min systers ett-åring som vill springa runt som en tok x-) 



Nu väntar jag på att min mor och far ska komma hem så vi kan äta middag. Ikväll blir det tacos, mumsigt! Efter middagen har jag en tanke på att dra till flatenbadet som är en sjö i Älta. Fick ett sms av en killkompis om att det kommer vara massa folk där och grilla och dricka ikväll. Tycker det låter som att det kan bli kul och mysigt, eller vad säger ni? Vi kanske rent av ses där ;)

Nu ska jag gå ner och skära lite grönsaker så middagen blir klar någon gång. Senare ikväll om jag hinner, annars imorgon, ska jag förklara en sak för er så får ni ge mig lite råd.. Vet ärligt talat inte vad i helvette jag ska göra.
Meeen det tar vi sen. Puss och kram, och glad påsk för fasen (:

Godmorgon prinsar och prinsessor.

Iyi günler!   - turkiska för godmorgon :)

Vaknade för typ en timme sen och såg att solen sken så jag flög upp ur sängen. Man kan ju inte missa fint väder! Nu har jag precis ätit och duschat och ska snart röra mig in mot stan med min syster :)


Nu stressar min syster. Skriver sen, puss på er!


By the way..

Tänkte bara förklara varför jag inte lägger upp några bilder och det är för att jag glömde min kamera hos sabina igår. Ska träffa henne imorgon och hämta den så då lägger jag upp massa bilder, lovar :)


Sommar och sol.

Nu har jag återhämtat mig från gårdagen. Efter salladen imorse lyckades jag faktiskt rycka upp mig och dra ut i det fina sommarvädret. Om man nu vågar kalla det sommar riktigt än.. Oavsett så längtar jag ju så otroligt mycket efter att kunna gå runt i bara klänning och sandaler, gör inte ni? Nu ska jag hoppa in i duschen. Skriver senare när jag har planer för kvällen.


Love S.

Baksmälla..

Sitter och äter grekisksallad, får mig verkligen att känna att sommaren är här :) Mår sådär halvbra, blev nog lite mycket igår haha. Skulle bara skriva hej snabbt. Så, nu vet ni att jag lever.. Hörs sen. Puuuss!














Här slutade kvällen.. efter en hel del öl.

Det blev många glas vin hos sabina sen drog vi vidare till Söderhof. Efter det va det efterfest hos några killar i medis och nu ligger jag hemma med min älskling. Orkar inte skriva så mycket mer, blir en massa stavfel att rätta efter alla dessa öl hahaha.. Vi höres imorgon så får ni bilder också. Puss och godnatt lovers.

Det här händer ikväll!

Kom precis hem till sabina, blev överbjuden på några glas vin så det kan inte bli bättre! Börjar här sen får vi se vart
kvällen slutar. Kanske skriver senare om jag har tillgång till data igen. Puss och kram :)



Vad händer ikväll?

Funderar  på vad jag ska göra ikväll.. Är ganska sugen på att dricka några öl och umgås med sköna människor men får se hur det blir, det vill säga hur sköna människor är idag. I'll write you later!

Gone baby, gone.




You think you can trust somebody, finally you found her. But in the end, the only one to trust, is you.


Bilder från idag.


    



Här har vi alla dom små påskkärringarna och jag(?).. Jo min syster tvingade även mig att vara en liten påskis. Men kul hade vi i all fall :)

Snabbis.

Goodmorning everyone!
Har en bra nyhet! Piercingen sitter inte snett, det måste vara mina ögon ^^ Haha nej men provade idag med andra kulor och det ser mycket bättre ut :) Hurra hurra!
Snart kommer Jessica hit med sin son och hennes killes son så ska vi gå påskkärring med dom små. Hon är nog här när som helst och jag har precis kommit ut ur duschen.. Måste skynda..

Lägger upp bilder på påskisarna sen hihi :) Puss och kram på ett tag!

Lycka.

Min älskling har tagit extra bra hand om mig ikväll för jag är så deppig över piercingen så va bara tvungen att skriva ett litet tack-inlägg till honom. Så älskade pojkvän, tack för att du finns.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Godnatt babes.

Nu har älskling kommit hit så vi ska väl kolla på någon film och mysa lite. Vi hörs imorgon. Sleep tight.

Love S.

AAAAAH panik!

Kikade precis på piercingen och insåg att den sitter snett, what to do??? Grejen är att det är så svårt att se hur snett den sitter för alla pluppar har olika storlek.. Blir helt galen och vet inte vad jag ska göra.. Ska jag ta ut den så hålet växer ihop igen och göra om det eller låta det läka och hoppas att det ser bättre ut sen? Nu är det den här dåliga karman igen, fy fan för den!


Nyfiken i en strut.

Det blev en liten promenad med Sabina ikväll och ett snabbt möte med Volkan. Snart ska jag gå ner och umgås lite med Sanna sen kanske Volkan kommer hit och kollar på film om man har turen med sig, haha. Jag håller på att bli galen på plåstret på naveln, vill bara ta bort det och kika så allt ser bra ut.. Får hoppas att hålen sitter rakt. Hann bara kolla snabbt när jag tog det sen satte piercing-killen på plåstret, hoppas hoppas hoppas att det blev schnyyyggt!

Imorgon kommer Jessica hit med sin son Kevin så ska vi gå påskkärring med min syster och hennes son. Blir nog roligt för ungarna, speciellt när dom kommer hem och får äta massa godis.. Senare på kvällen kommer några kompisar till famlijen hit på middag så jag ska vara hemma ett tag men sen hoppas jag på att hitta något kul att göra. Det är ju trotts allt fredag imorgon! Vad ska ni göra i helgen?

Love S.

?

Jag funderar på att ändra designen lite på min blogg men känner att jag behöver lite hjälp från fantasifulla människor.. Har ni några förslag på vad som kunde vara snyggt att lägga till/ta bort? Färger, typsnitt, storlekar..?

Skriv en kommentar så kanske du blir glad att se ditt design-förslag på min blogg nästa gång du tittar in :)

Utgång!

Det blir i alla fall ingen hemmakväll idag, usch nej. Mina föräldrar går mig på nerverna just nu. Får se vad jag hittar på men ut ska jag! Snart ska jag välja kläder till ikväll, fixa håret lite snabbt och lägga på lite mascara. Nu ska jag gå ner och pussa lite på lill-killen innan han ska sova. Hörs om ett tag, puss.

Oh yes.


Ser nu att lite nytt folk har hittat hit, himla trevligt tycker jag!
Hoppas ni tittar in igen :)



Andra piercingen i navlen är avklarad.

Äntligen har jag tagit det andra hålet i naveln! Gjorde så jävla ont, minns inte att det första gjorde lika ont.. Lägger upp en bild imorgon eftersom jag har plåster på nu. Det ser dock inte så snyggt ut nu eftersom jag måste ha en speciell stav nu när det läker. Men om en månad blir det att byta till finare smycken :)

Nu sitter jag i alla fall här och väntar på att maten ska bli klar, är galet hungrig! Ikväll får jag se om jag går ut och träffar kompisar eller är hemma med min syster och bror och kollar på någon film eller så.. Är nog mer sugen på att dra iväg på fest med några kompisar och träffa människor måste jag säga. Men vi får se var kvällen tar mig! Skriver efter middagen. Puss på er så länge.

Ingen fantasi, ingen rubrik :)

Nu sitter jag och äter en macka á la Sara, hahaha. Nej men jag äter en väldans god macka med kalkon,ost,sallad och majonäs.. mums! Funderade på att dricka ett glas oboy men onyttig som jag är tog jag en burk cola istället. Desto mer socker desto bättre, right? ;)

Jag var ju och solade idag så nu känner jag mig faktiskt ganska brun och fräsch. Efter bara tre solningar är jag brunare än dom flesta, tackar pappa för det bra pigmentet! Anyway.. Imorgon blir det nog ett till hål i naveln. Har tjatat en himla massa om det där hålet men nu tror jag faktiskt att det blir av. Det ända som skulle kunna komma i vägen är att min syster vill göra något annat eller typ ..en jordbävning.
Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv, annars blir det att borsta tänderna och sova.

Godnatt på er sötnosar.

What's going on?

Okej allihopa, nu är det såhär att jag undrar vad det är som pågår. Ingenting går riktigt rätt längre, det blir liksom bara fel. Kan det vara det man kallar dålig karma? Jag som tycker jag är en ganska god människa.. guess not!?

Aja, tänker inte tråka ut er med problem och deppiga inlägg! Nejnej. Trotts att allt är ganska upp och ner nu så känns allting helt okej. Jag har min storasyster och hennes son här hemma hos mig so it's all good. Min syster är verkligen mitt allt.. Min syster, min bästa vän, min andra halva. Jag förstår inte hur två personer kan vara så lika, tänka så lika, prata så lika.. vara så lika på alla sätt och vis? Men jag är glad att jag har en sån person i mitt liv. Någon man bara behöver kolla på så vet båda två vad den andra tänker. En person man bara behöver en liten kram från för att fylla hela kroppen och själen med lycka, det är något det!


Jag och Sanna förra sommaren i Usa. I had the time of my life.

God kväll damer och herrar :)

Idag var jag och shoppade igen, fy på mig som gör av med så mycket pengar.. Nu sitter jag och väntar på att pannkaks-middagen ska bli klar, mums! Efter middagen ska jag gå och sola och köpa cigg, sen duscha och göra mig redo för utgång. Får se om det blir att möta killen och hans kompisar och dricka öl och kolla på fotbollsmatchen ikväll eller om det blir att träffa tjejorna en stund. Lutar dock mer åt att träffa killen eftersom jag typ har ett litet gräl med min tjejkompis. Det är egentligen helt onödigt och så men orkar bara inte. Jag är sån person, blir det för svårt och jobbigt i en relation så drar jag. Det känns som om hela mitt liv förändrades över en natt.. Men vad ska man göra?



Nu skriker mamma att maten är klar, got to go! Talk to ya later.

Gårdagens.





Mina älskade jeans-leggins från H&M, utrustade med fickor och allt, haha! 198:-
Tröjan är köpt i Usa, kommer dock inte ihåg i vilken affär.

Godkväll nattugglor :)

Kom precis hem från en kväll ute i förorten, hahaha... Grillade och drack öl, trevligt men väldigt kallt kan jag säga. Imorgon ska jag åka och möta Sandra i Farsta strand, vi ska äta "Farsta strands mackan". För er som älskar pizza kan jag säga att det är något ni verkligen måste prova! Ligger precis vid tunnelbanan i Farsta strand och kostar typ som en vanlig pizza. Värt att testa?

Innan jag sover ska jag lägga upp en bild på gårdagens outfit. Puss och godnatt sålänge, ska försöka uppdatera lite bättre imorn. Och en extra stor puss till min älskling såklart.

Godkväll babes!

Jag är så himla dålig på att uppdatera nu när min syster är på besök, hon vill åka och göra massa saker hela dagarna. Men nu blir det en liten update. Jag va bara i globen idag och kollade lite i affärer, köpte tre par trosor, det var allt. Lite trist att jag inte hittade något fint att ha på mig ikväll men men..

Nu sitter jag här med håret upprullat i krusiduller för att kunna släppa ut det i ett fint litet svall, är annars sminkad och klar för att dra till en tjejkompis och festa :) Är nästan lite nervös för att träffa hennes kompisar, många av dom har jag aldrig träffat så det känns som jag måste göra ett bra första intryck.. Brukar alltid gå bra, social som jag är men man vet ju aldrig. Ska i alla fall bli härligt att komma ut lite eftersom jag mest suttit hemma i två dagar. Hoppas ni alla får en undebart rolig kväll, för det ska jag ha! Pussar och kramar på er!


( Lägger upp bild imorn, har himlans bråttom nu..)


Sovdags.

Funderade lite till på det där med att pierca mig imorgon och det kanske inte är en sån bra idé trotts allt.. Vill ju sola lite solarium så jag blir brun och fräsch innan. Man får ju nämligen inte sola på flera veckor när man tagit hål i naveln. Detta krävs att tänka på!

Nu är det dags att sova, för även om jag inte ska ta hål i naveln imorn så ska jag till stan och kolla i lite affärer. Måste göra av med lite pengar sådär, haha. Puss och godnatt lovers.


Blondin eller brunette?

Åååååh jag är så arg just nu. Varför måste folk vara så jävla korkade? Blääää på dom!

Jag har i alla fall kommit fram till att jag åker och tar mitt hål i naveln imorn! Har längtat så länge och nu känner jag att jag har råd att lägga ut några hundra på att göra mig lite sommar-fin :) Har också kommit på att det är dags för fler blonda slingor nu med detsamma.. Sommaren är ju förfasen här och då är ett ljusare hår ett måste för mig!

Nu ska jag, arg som ett bi, ringa min pojkvän och skälla på honom. Skriver senare, puuusss!



Blondin eller brunette, vad tycker ni?

Perfektionist.

Det är verkligen exakt vad jag är, en perfektionist. Och när saker inte är så perfekta som dom borde och skulle ha varit om jag fått göra det på mitt sätt, är jag inte säker på om jag tycker så mycket om det längre. Älskar min pojkvän och mitt förhållande men vissa snedsteg och misstag har fått hela charmen av det att försvinna. Förstår ni? Det skulle ha varit perfekt men det är det inte längre och kommer aldrig kunna bli, så vill jag fortfarande ha det? Det skulle ju varit perfekt.


Åh min söta lilla Sandra.

Va precis inne på Sandras blogg (saandypaandy.blogg.se) och såg att hon hade skrivit värsta söta inlägget om mig. Hon är så fucking underbar så det finns inte. Måste träffa den lilla skiten imorn :) Nu ska jag skicka iväg ett sms till henne och sen sussa kudden ^^



Talk to ya tomorrow.

"Sen kväll med Sara"

-God afton mina damer och herrar...
Haha nej usch vad fjantig jag är. Nu sitter jag uppe på mitt rum och äter chips och dicker cola :) Har spelat massa tv-spel med syrran haha, ikväll är en chillkväll för min del! Vad gör ni ikväll?

Igår hade jag det ganska mysigt, va hemma hos Sandra och drack. Hennes föräldrar va borta över natten så hon och hennes syster hade lite folk där.. Det va trevligt tills det blev syskonbråk och alla va tvugna att dra.. Mötte Volkan i gullmars, käkade kebab :D .. och åkte hem. Hittar inte min kamera så hoppas inte jag tappade bort den igår. Ska leta efter den så jag kan lägga upp någon bild imorn :) God natt och sov sött <3


Bild från igår.



Me love this T-shirt.

Grisigt!

Efter promenaden med Amanda igår åkte jag hem till Jessica. Vi tog det bara lugnt, drack cola & snacka skit! Blev kvar lite för länge.. Tunnelbanan hade slutat gå när jag började röra mig hem åt så fick ta två nattbussar med fulla grisar istället. Suck. Det va faktiskt helt sjukt på sista bussen. Det satt en tjej och en kille, som verkade vara tillsammans eller något i den stilen för dom satt och pussade på varandra och så.. I alla fall, dom hade köpt med sig mat som dom skulle äta på bussen och inte nog med att det stank vitlök om killens kebabrulle men han åt som en GRIS! Asså jag har aldrig förut sett två människor i den åldern (18-20) kladda så mycket i hela mitt liv. Det va sås, kebab, bröd, foliepapper, servetter, pommes och sallad precis överallt. Inte så intressant kanske men jag va verkligen i chocktillstånd igår så va lite smått tvungen att berätta..

Snart kommer en bild från igår, puss så länge.


Här kommer bilderna.

 Sötnos.

Banan är bäst.

 Nya fina stövlar.

Promenerar till parken.

 Myspyser i mitt knä :)

Hade inte alls lust att duscha.. 

Har haft en mycket trevlig dag.

Det va riktigt mysigt att gå runt på söder och kolla i affärer idag. Jag hittade en jättesöt bikini med zebra-mönster men underdelen va så himla liten så hela rumpan (även om den är ganska liten) vällde ut, inte så snyggt. Efter mycket om och men gällande var vi skulle äta blev det till slut Mc Donalds av ren lathet. Men gott var det! Ska lägga upp lite bilder där i från senare ikväll :) På vägen hem somnade lillen i min famn, så jäkla mysigt! Nu kom jag att tänka på en sak! Måste skriva en liten hälsning till min kära vän, du vet vem du är. GRATTIS till graviditeten gumman!

Nu ska jag ner och myspysa liten med Godis-ungen innan han ska sova sen ska jag ut och ta en promenad med Amanda :) Skriver sen, ha en underbar kväll nu.


Ingen sovmorgon idag inte..

Trodde man skulle få sova ut idag men nähä.. Blev väckt av den lilla skitungen vid halv 9. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning så snart ska jag, min syster och lillen till stan och kika lite i affärer :) Kanske blir ett till hål i naveln redan idag? Börjar bli hungrig så funderar på om jag ska äta något nu innan jag åker eller om jag ska vänta och ta något i stan.. hm.. Går nog ner och tar något litet för säkerhets skull. See you later!


Bärs&bowling, sweet.

Helluu. Kom precis hem från Fridhemsplan, va och bowlade och drack lite bärs med min kära pojkvän Volkan. Nu ligger vi i sängen och käkar chips och kollar på Navy CIS, tråkig jävla skit men Volkan gillar den så vad ska man göra.. haha ..
Imorgon blir första gången han träffar min syster och hennes lilla kille även fast vi varit tillsammans i snart två år, sjukt, men å andra sidan har min syster inte varit hemma på tre år så det är väl inte så konstigt. Skriver nog inget mer ikväll utan lägger in fler bilder och så imorn.

Nu ska vi ha lite myspys sådära...
LOVE.

Sööötnoos.

Här kommer några bilder från dagen, kommer fler imorn när jag har laddat över bilder från pappas kamera också.
Tyvärr lite dålig kvalité eftersom jag tog dom med mobilen.. men alltid något :)





öppnar sin present





Skriver senare igen, kramar!

Hål i naveln.

Min syster & hennes son står i duschen så jag har tid att uppdatera lite bättre. Tänkte bara berätta att nu i veckan ska jag ta ett till hål i naveln, kommer bli scheeeta-fint till sommarenoch stranden! På tal om det hoppas jag min bikini kommer snart, fast mitten av April har jag för mig att det stog på hemsidan så det är ju ett tag kvar.. Fy fan vad man vill ha sommar nu nu nu. Det är faktiskt så illa att jag struntar i vilket väder det är. Kallt, varmt, regn, sol.. jag ska ha vårkläder. I'm gonna take my clothes of!


Ett snabbt inlägg.

Hej på er, nu tar jag en liten paus från allt gosande med lillgrabben och lägger upp en bild till er på godisen och halva pappa. Kommer skriva och lägga upp mer ikväll men just nu är jag alldeles för hype!
   PUUSSS!

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

Helt hype här borta, ska åka om en halvtimme och hämta mina favoritisar! Såg precis att det är första april så jag lura Thessan att min syster sitter fast i NY, haha så gullig, hon blev helt ledsen för min skull. Men men, måste fixa håret nu och kanske lägga på lite mascara om man orkar.. Skriver senare och lägger upp bilder på den lilla ungen med familjen :) See yaaaa!

RSS 2.0